Politica de confidentialitate

           Conform cerintelor Legii nr 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, are obligatia de a administra, in conditii de siguranta, confidentialitate si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs (persoane fizice) sau reprezentantii Dvs legali si/sau alti angajati/colaboratori ai Dvs (persoane juridice).

           Datele sunt colectate prin mijloace automatizate, electronice si manuale si sunt destinate asigurarii derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs, precum si informarii Dvs cu privire la serviciile pe care AMS Group le presteaza si care ar putea prezenta interes pentru activitatea Dvs.

           Datele cu caracter personal prelucrate de catre AMS Group sunt: nume, prenume, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, data si locul nasterii, adresa, cetatenia, semnatura, telefon/fax, email, loc de munca, functia, date din permisul de conducere.

           Sunteti obligat sa furnizati aceste date, inclusiv copie dupa documente, acestea fiind necesare derularii raporturilor contractuale incheiate cu Dvs si facand posibila executarea acestor contracte precum si pentru respectarii solicitarilor facute de societatile de asigurari si/sau politiei rutiere sau altor organisme ale statului ca urmare a utilizarii autovehiculelor. Refuzul Dvs de a furniza aceste date conduce la imposibilitatea executarii contractului/contractelor  incheiate cu Dvs. si va pune in situatia de a nu putea beneficia de serviciile contractate.

           Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre AMS Group si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari, dupa caz: autoritati publice locale/centrale, furnizori de servicii si bunuri, agentii colectare debite/recuperare creante, societati asigurare/reasigurare, autoritati vamale, cabinete notariale, societati de avocatura.

           Conform Legii nr 677/2001, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

           Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa AMS Group, la adresa: str. Soroiu Stroici Elena nr.36, camera1, Popesti Leordeni, Ilfov, cod postal 077160 sau punct de lucru Bd Lacul Tei, nr 1-3, sector 2, Bucuresti, cu o cerere scrisa, datata si semnata. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

           Daca unele dintre datele despre Dvs sunt neconforme cu realitatea, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

           AMSGroup.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

           Prin utilizarea site-ului www.amsgroup.ro Clientul/Utilizatorul decalara ca este de acord cu stocarea electronica a datelor sale cu caracter personal de catre AMS Group.

Informatii utile:

ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului)
TEL INFO-CONSUMATOR – linie telefonica cu apelare gratuita – 0800080999 

TEL INFO-CONSUMATOR – linie linie cu tarif normal – 0212011999 

Site-ul oficial al Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro

Comisariatul pentru Protectia Consumatorului al Municipiului Bucuresti:
Adresa : Bucuresti, sector 1, str. Transilvaniei nr. 2, CP 010798
Tel. 0213106385 ; 0219660
Fax : 0213106380
E-mail : reclamatii.bucuresti@opc.ro


Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Ilfov:
Adresa : Bucuresti, sector 1, Bld. N. Balcescu nr. 21, et. III, cod 010044
Tel. 0213150355Fax 0213150328
E-mail : reclamatii.ilfov@opc.ro

            Orice alta problema cauzata de produsele si/sau serviciile prezentate pe site-ul www.amsgroup.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document se va solution ape cale amiabila in 30 de zile de la data sesizarii in scris a problemei de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila competenta de solutionare revine instantei judecatoresti de la sediul AMS Group, fiind de accord cu acesti Termeni si Conditii de utilizare a site-ului www.amsgroup.ro Clientul/utilizatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


            Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

          Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

           Securitatea datelor dumneavoastra este importanta pentru noi. Cand introduceti date sensibile in timpul unei inregistrari sau in timpul crearii unei rezervari, acestea vor fi criptate prin tehnologia SSL (Secure Socket Layer). Respectam standardele general acceptate pentru a proteja datele personale si de indentitate transmise catre noi, atat in timpul transmiterii lor cat si dupa primirea acestora. Cu toate acestea, nicio metoda de transmitere a datelor prin internet sau metoda de stocare a acestora intr-un mediu electronic, nu este 100% sigura. De aceea, desi pentru protejarea datelor folosim metode acceptate comercial, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora. Din acest motiv, va rugam sa nu introduceti datele cartii de credit in formularele de pe website-ul nostru, decat daca datele cartii de credit sunt mentionate ca fiind obligatorii. 

            Solicitam clientilor/utilizatorilor copii de pe documentele (permis de conducere + buletin/pasaport) in vederea folosirii lor conform termenilor si conditiilor agreeate cu societatile de Asigurari in cazul deschiderii unor dosare de dauna/furt sau organelle abilitate ale statului cum ar fi, dar nefiind limitat la, Politia Rutiera . Transmiterea de catre clienti/utilizatori a copiilor documentelor atat prin intermediul site-ului www.amsgroup.ro, pe email (office@amsgroup.ro) sau fizic prin prezentarea copiilor la semnarea contractului, reprezinta consimtamantul expres al utilizatorului/clientului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.


            De asemenea, copiile de pe documentele solicitatea, au scop justificativ, in fata Politiei Romane, cu privire la inchirierea, folosirea, cazurilor de accidente rutiere, furturi auto si orice speta penala in legatura cu autoturismele ce sunt mentionate in contractul de inchiriere.

           PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATEA LOR. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD SI ATI ACCEPTAT ACESTE CLAUZE SI REGULI.

* Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege ( de ex: prelucrari efectuate de servicile financiare si fiscale, de politie, justitie, societati de asigurari, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.