Intrebari frecvente – Inchiriere Auto

Oferim suport 24/24 oriunde in Romania. Este necesar doar un telefon la numarul mentionat in contractul de inchiriere.

Inchirierea se taxeaza pe perioade de 24 ore, Exista totusi o perioada de gratie de 1 ora inainte de a fi taxat pentru o zi aditionala.

Pentru a inchiria un autoturism trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii: sa aveti un permis de conducere categoria B valabil de minim 1 an.

Aveti nevoie de permisul de conducere, de actul de identitate si un card de credit (Visa sau Mastercard).

Da, in functie de oferta kilometrajul este limitat. Numarul km inclusi si costul km aditionali este trecut in oferta.

Autovehiculul inchiriat poate fi condus de titularul contractului fara costuri suplimentare si maxim 2 soferi aditionali la un cost suplimentar. Costul suplimentar este mentionat in oferta. Acest lucru trebuie mentionat la livrarea autovehiculului.

Da, pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa luati legatura cu reprezentatii nostri cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. In functie de rezervarile in derulare nu se poate garanta ca este posibila prelungirea.

Trebuie sa contactati imediat AMS Group la numarul de telefon din contractul de inchiriere.

In caz de accident : in caz de accident trebuie sa mergeti la politie si sa procurati raportul politiei si copii ale actelor persoanele implicate in accident (polita de asigurare RCA, talon- certificat de inmatriculare).

Nu sunt acceptate formulare de constatare amiabila.

Toate autovehiculele sunt livrate cu rezervorul plin si trebuie returnate alimentate. In caz contrar o sa platiti combustibilul lipsa.

-CDW (Collision Damage Waiver), SCDW (Special Collision Damage Waiver) , SSCDW (Super Special Collision Damage Waiver) si TP (Theft Protection) sunt asigurari care micsoreaza sau elimina responsabilitatea Beneficiarului in caz dauna:

-CDW si TP este o fransiza care reduce responsabilitatea financiara a Beneficiarului la o suma maxima, numita si depozit, garantie sau fransiza de 400 EURO pentru clasele Economy, Mica; 500 EURO pentru clasele Compact, Full Size, SUV-Economy; 600 EURO pentru clasele Limuzina, Monovolum, Minibus, VAN; 1100 EURO pentru clasele Suv Full Size, Monovolum Full size, iar SUV 900 EUR.

In caz de accident/ dauna / furt / vandalism, contravaloarea fransizei CDW sau TP se retine din depozit/garantie indifferent de vina

-SCDW este o asigurare suplimentara care reduce depozitul/ garantia si implicit fransiza la valoarea de 300EURO pentru clasele F1 si G1 si 150EURO pentru restul claselor. Beneficiarul are optiunea SCDW achitand inainte de livrare o taxa suplimentara pe zi, in functie de modelul autovehiculului ales

In caz de accident/ dauna / furt / vandalism, contravaloarea fransizei SCDW se retine din deposit/garantie indifferent de vina

-SSCDW – este o asigurare suplimentara care elimina fransiza in caz de accident sau furt depozitul/garantia fiind pastrat la valorile SCDW pentru cazurile in care autovehiculul este returnat cu rezervorul gol, amenzi, documente pierdute sau alte cheltuieli neprevazute neincluse in serviciul de inchiriere.

Nu, este interzisa tractarea autovehiculelor.

Autovehiculul va fi livrat la adresa indicata de Dvs. sau de la sediul AMS Group.

Da, fara costuri suplimentare daca este in acelasi oras.

Nu, este interzisa modificarea autovehiculului.

Nu, este interzisa iesirea din tara cu autovehiculul inchiriat.

Nu, utilizarea in afara drumurilor publice este o incalcare a conditiilor de inchiriere si este excludere CASCO.

a) Online, alegeti o masina, completati datele solicitate si rezervarea se transmite catre AMS Group

b) E-mail la office@amsgroup.ro in care sa mentionati perioada, oras livrare, model autovehicul si un numar de telefon sa va putem contacta;

Suplimentar de costul inchirierii sunt o serie de servicii si dotari suplimentare pe care Beneficairul le poate alege, le enumeram mai jos:

a) Scaun copil: 5 EURO/zi

b) Livrare / returnare in Aeroport: 15EURO

c) Livrare / returnare in afara orelor de program: 15EURO

c) Returnare in alt oras decat cel de livrare (taxa relocare): – maxim 300EURO, in functie de orasul livrarii si orasul returnarii se va calcula costul astfel: nr km inmultit cu 0,4EURO/km

d) Asigurarea suplimentara SCDW sau SSCDW

Deasemenea pot aparea cazuri neplacute de pierdere a documentelor sau daune neacoperite de asigurare, enumeram mai jos cateva dintre ele, pentru detalii complete va rugam sa cititi Termenii si conditiile si Excluderile casco din contract

a) Cheie /telecomanda pierduta: maxim 200Euro

b) Documente auto pierdute: maxim 100 EURO/document

c) Pierderea/deteriorarea placutelor de inmatriculare: maxim 70EURO

d) Murdarie excesiva in vehicul sau tapiterie patata: maxim 70EURO

e) Alte daune sau situatii in care autovehiculul nu a fost returnat in aceiasi stare – in functie de costul de aducere la normal

f) Amenzi

g) Taxe pod

h) Costuri ce reies din excluderile CASCO

Da, exista garantie / depozit. La livrare se blocheaza pe cardul de credit o garantie care se deblocheaza la returnare daca nu sunt evenimente neplacute pe parcursul inchirierii.

Depozitul se poate bloca doar pe cardul de credit Visa sau Mastercard, nu se poate achita CASH sau card debit.

Detalii cu privire la Depozit / Garantie gasiti in Termeni si conditii in functie de clasa autovehiculului dorit.

Tariful standard include asigurarea CDW si TP iar in cazul unei daune sau furt se poate retine o fransiza in valoare de maxim valoarea CDW.

Exista 2 asigurari suplimentare SCDW si SSCDW care reduc valoarea garantiei la 150/300Euro in functie de clasa insa nu o pot elimina

Programul normal de lucru este de luni pana vineri 9-18 insa puteti sa ne contactati 24/24 atat pentru rezervari cat si pentru livrari / returnari. Pentru livrari/returnari in afara programului de lucru se percepe o taxa de 15EURO TVA inclus.