Diferenta dintre ordinar si extraordinar este acel mic extra.

J. Johnson

Profesionalism
92%
Atitudine pozitiva
92%
Seriozitate
92%
Implicare
92%

Ce spun clientii nostri

Ne mandrim cu recenziile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, atat pentru serviciul de inchirieri masini, cat si pentru cel de leasing operational. Iata cateva dintre acestea:

Radu SilaghiRadu Silaghi
14:04 03 Jan 22
Totul foarte relaxat. Impecabil prin comparație cu celelalte firme.Nu înțeleg de ce unii pot oferi Full CASCO fără franșiză si altii nu.
RelaxHDi (Relax)RelaxHDi (Relax)
14:07 28 Dec 21
AMS o firma profesionista, cu angajati amabili si dedicati activitatii, raspuns rapid la solicitari, multumesc echipei cu care am avut placerea de a colabora !Furia negra(audi q2)
Daicu IonutDaicu Ionut
11:51 05 Apr 21
Masina a fost curata, rezervorul plin. Foarte importanta pentru mine a fost si punctualitatea 🙂
Nicoleta VinturisNicoleta Vinturis
11:30 16 Oct 20
Foarte profesionisti! O experinta foarte placuta si confortabila! Sa o tineti tot asa!
Radu TudoracheRadu Tudorache
13:51 13 Jul 20
mi-au livrat auto foarte curat la locatia indicata de mine.foarte seriosi, autovehicul nou.comunicare excelenta, recomand!
js_loader

Dezvoltarea sanatoasa este datorata respectarii constante a valorilor in care credem

  • profesionalism
  • atitudine pozitiva
  • seriozitate
  • implicare

Cateva informatii despre AMS Group

Un scurt istoric

2012

APRILIE

Bucuresti, Romania

Infiintarea AMS Rent-a-Car

AMS Rent-a-Car este o companie romaneasca care a fost infiintata pentru a oferi servicii de inchirieri masini de inalta calitate. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem masini in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national pentru perioade mai mari de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi.

Infiintarea AMS Lease

AMS Lease a fost conceput din dorinta de a extinde serviciile de inchirieri masini pe termen mai lung. Astfel, am vrut sa ajungem in punctul in care externalizarea completa a flotei cu toate riscurile a devenit din ce in ce mai simpla, de la riscurile financiare la cele de operare.

2015

IANUARIE

Bucuresti, Romania

2019

Septembrie

Bucuresti, Romania

Infiintare AMS Fleet Management

AMS Fleet Management este cel mai nou serviciu oferit de AMS Group. Prin acesta, oferim servicii de externalizarea flotei de autoturisme in regim B2B. In acest moment avem peste 500 de autoturisme in gestiune.

Rebranding AMS Lease

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi consolideze prezenta online, reunind serviciile de inchiriere auto AMS Rent a Car si cele de leasing operational AMS Lease. Astfel, noul website amsgroup.ro ofera o experienta noua clientilor noi si vechi, respectand brandul, misiunea si valoriloe companiei. Acest website a fost realizat de APEX Digital.

2022

IANUARIE

Bucuresti – Timisoara, Romania

Informatii esentiale

Folositi linkurile de mai jos pentru a ajunge rapid la cateva dintre informatiile esentiale de care ati putea avea nevoie.

Cateva dintre marcile masinilor pe care le inchiriem sau oferim spre leasing operational

Intotdeauna ne orientam spre calitate, siguranta si confort pentru a putea oferi cele mai bune servicii de inchierere masini si leasing operational.