Diferenta dintre ordinar si extraordinar este acel mic extra.

J. Johnson

Profesionalism
92%
Atitudine pozitiva
92%
Seriozitate
92%
Implicare
92%

Ce spun clientii nostri

Ne mandrim cu recenziile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, atat pentru serviciul de inchirieri masini, cat si pentru cel de leasing operational. Iata cateva dintre acestea:

Gabriel PopescuGabriel Popescu
14:17 05 May 22
2/2 experiente pana acum cu ei f bune. Recomand pe viitor sa anuntati clientul macar cu o zi inainte sa-i luati masina
Adrian OprisanAdrian Oprisan
13:26 01 Apr 22
Oameni tineri, profesionisti si sociabili.Am beneficiat de o masina la schimb noua si am avut o buna experienta atat cu masina, cat si cu angajatii societatii AMS.
Viorel RaducanViorel Raducan
15:42 21 Mar 22
Personalul foarte de treaba mi-a adus masina acasa curata si in perfecta stare de funcționare recomand cu drag 👏
sorin iacobsorin iacob
11:11 17 Feb 22
Am avut masina la schimb de la AMS, serviciul ireprosabil, masina mi-a fost adusa la adresa indicata, personalul foarte amabil.Procedura de primire/retur super rapida si informarile vin instant pe email.Recomand cu incredere!Update 17.02.2022 revin cu acelasi mesaj, totul ok la aceasta firma, Felix agentul foarte amabil.
Alina Adriana CerneaAlina Adriana Cernea
13:26 16 Feb 22
Masinile foarte ok, intretinute. Agentii cu bun simt si receptivi. Intreaga echipa de nota 10. Felicitari! Sa o tineti tot asa!
js_loader

Dezvoltarea sanatoasa este datorata respectarii constante a valorilor in care credem

  • profesionalism
  • atitudine pozitiva
  • seriozitate
  • implicare

Cateva informatii despre AMS Group

Un scurt istoric

2012

APRILIE

Bucuresti, Romania

Infiintarea AMS Rent-a-Car

AMS Rent-a-Car este o companie romaneasca care a fost infiintata pentru a oferi servicii de inchirieri masini de inalta calitate. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem masini in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national pentru perioade mai mari de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi.

Infiintarea AMS Lease

AMS Lease a fost conceput din dorinta de a extinde serviciile de inchirieri masini pe termen mai lung. Astfel, am vrut sa ajungem in punctul in care externalizarea completa a flotei cu toate riscurile a devenit din ce in ce mai simpla, de la riscurile financiare la cele de operare.

2015

IANUARIE

Bucuresti, Romania

2019

Septembrie

Bucuresti, Romania

Infiintare AMS Fleet Management

AMS Fleet Management este cel mai nou serviciu oferit de AMS Group. Prin acesta, oferim servicii de externalizarea flotei de autoturisme in regim B2B. In acest moment avem peste 500 de autoturisme in gestiune.

Rebranding AMS Lease

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi redefineasca si intareasca brandul, exprimand mai bine valorile pe care doreste sa le aplice si propage.

Brandbook, brand design si imagine create de Alexandru Neculae.

2021

AUGUST

Bucuresti, Romania

2022

Ianuarie

Timisoara-Bucuresti, Romania

Refacere Website AMS Group

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi consolideze prezenta online, reunind serviciile de inchiriere auto AMS Rent a Car si cele de leasing operational AMS Lease. Astfel, noul website amsgroup.ro ofera o experienta noua clientilor noi si vechi, respectand brandul, misiunea si valoriloe companiei. Acest website, impreuna cu functionalitatile si designul personalizate, au fost realizate de APEX Digital.

Informatii esentiale

Folositi linkurile de mai jos pentru a ajunge rapid la cateva dintre informatiile esentiale de care ati putea avea nevoie.

Cateva dintre marcile masinilor pe care le inchiriem sau oferim spre leasing operational

Intotdeauna ne orientam spre calitate, siguranta si confort pentru a putea oferi cele mai bune servicii de inchierere masini si leasing operational.