Diferenta dintre ordinar si extraordinar este acel mic extra.

J. Johnson

Profesionalism
92%
Atitudine pozitiva
92%
Seriozitate
92%
Implicare
92%

Ce spun clientii nostri

Ne mandrim cu recenziile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, atat pentru serviciul de inchirieri masini, cat si pentru cel de leasing operational. Iata cateva dintre acestea:

Dorin NicolaeDorin Nicolae
15:58 18 Sep 23
Am interacționat cu AmS pentru serviciul de masina de înlocuire.Totul funcționează bine și rapid. Nu au fost probleme nici la recepție nici la returnate5 *
Alena TurneanuAlena Turneanu
06:17 14 Sep 23
Reprezentantul AMS, Radu, a fost foarte prompt si flexibil in comunicare, ne-am coordonat programele astfel incat sa fie cat mai usoara predarea-primirea masinii de inlocuire.Nu mai condusesem o masina automata si si-a alocat timp sa imi explice la ce tŕebuia sa fiu atenta.Multumesc Dl. Radu!
Arel LeuArel Leu
07:27 18 Jul 23
Persoana care mi-a adus si luat masina a fost peste asteptari cu mult. 👏👏 O plăcere sa lucrezi cu asa om
valentin dichiuvalentin dichiu
06:39 06 Jun 23
Serviciile de predare-primire a autoturismului perfecte, multa disponibilitate si flexibilitate din partea angajatilor AMS Group. Am primit un Citroen C4 super accesorizat, cutie automata si consum impresionant de mic!
Monica BucurescuMonica Bucurescu
10:58 29 May 23
Prima colaborare cu AMS Group a fost o experienta foarte placuta.Recomand cu toata increderea serviciile oferite de aceasta companie.Alin este foarte atent la orice solicitare si gaseste solutii in orice situatie. Multumesc si succes in business.Monica Bucurescu
js_loader

Dezvoltarea sanatoasa este datorata respectarii constante a valorilor in care credem

  • profesionalism
  • atitudine pozitiva
  • seriozitate
  • implicare

Cateva informatii despre AMS Group

Un scurt istoric

2012

APRILIE

Bucuresti, Romania

Infiintarea AMS Rent-a-Car

AMS Rent-a-Car este o companie romaneasca care a fost infiintata pentru a oferi servicii de inchirieri masini de inalta calitate. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem masini in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national pentru perioade mai mari de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi.

Infiintarea AMS Lease

AMS Lease a fost conceput din dorinta de a extinde serviciile de inchirieri masini pe termen mai lung. Astfel, am vrut sa ajungem in punctul in care externalizarea completa a flotei cu toate riscurile a devenit din ce in ce mai simpla, de la riscurile financiare la cele de operare.

2015

IANUARIE

Bucuresti, Romania

2019

Septembrie

Bucuresti, Romania

Infiintare AMS Fleet Management

AMS Fleet Management este cel mai nou serviciu oferit de AMS Group. Prin acesta, oferim servicii de externalizarea flotei de autoturisme in regim B2B. In acest moment avem peste 500 de autoturisme in gestiune.

Rebranding AMS Lease

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi redefineasca si intareasca brandul, exprimand mai bine valorile pe care doreste sa le aplice si propage.

Brandbook, brand design si imagine create de Alexandru Neculae.

2021

AUGUST

Bucuresti, Romania

2022

Ianuarie

Timisoara-Bucuresti, Romania

Refacere Website AMS Group

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi consolideze prezenta online, reunind serviciile de inchiriere auto AMS Rent a Car si cele de leasing operational AMS Lease. Astfel, noul website amsgroup.ro ofera o experienta noua clientilor noi si vechi, respectand brandul, misiunea si valoriloe companiei. Acest website, impreuna cu functionalitatile si designul personalizate, au fost realizate de APEX Digital.

Informatii esentiale

Folositi linkurile de mai jos pentru a ajunge rapid la cateva dintre informatiile esentiale de care ati putea avea nevoie.

Cateva dintre marcile masinilor pe care le inchiriem sau oferim spre leasing operational

Intotdeauna ne orientam spre calitate, siguranta si confort pentru a putea oferi cele mai bune servicii de inchierere masini si leasing operational.