Diferenta dintre ordinar si extraordinar este acel mic extra.

J. Johnson

Profesionalism
92%
Atitudine pozitiva
92%
Seriozitate
92%
Implicare
92%

Ce spun clientii nostri

Ne mandrim cu recenziile pozitive pe care le primim de la clientii nostri, atat pentru serviciul de inchirieri masini, cat si pentru cel de leasing operational. Iata cateva dintre acestea:

Mihai CostacheMihai Costache
14:35 27 Jul 22
Foarte multumit. Promptitudine, amabilitate si masina perfecta din punct de vedere ethnic. Ca o recomandare, pe viitor, incercati sa aduceti masini in care sa nu se fi fumat, nefumatorilor. A fost greu sa ma obisnuiesc cu mirosul greu, de tutun din masina.
Hello PeopleHello People
14:51 17 Jul 22
Masina : o alegere excelenta, servicii de calitate oferite prompt, angajatii foarte amabili , punctuali , o experienta de 5 stele.
Stelian SecondStelian Second
11:51 07 Jul 22
Am primit masina aproape la ora stabilita, insa ridicarea ei a fost cu cca 18 ore intarziere. As fi prefereta sa mi se comunice in ce interval orar se va ridica, nu de alta dar "incepand cu ora 9 a.m." nu e chiar ora 14:30 .
Seriviciile sunt super bune! Imi place stafull, atat cel cu care vorbesc la telefon si baietii care mi-au predat masina. Il recomand pe Alin Gheorghe! Super profesionist!
Andrei SavulescuAndrei Savulescu
13:31 15 Jun 22
O experienta foarte placuta, masina de calitate, amabilitate si promptitudine din partea AMS RentACar si cel mai important flexibilitate in privinta locului de predare si ulterior primire a autovehiculului. In ultimele 5 luni am apelat de 3 ori la serviciile AMS si am avut parte de aceeasi experienta frumoasa de fiecare data.👏👏👏Recomand cu incredere.
js_loader

Dezvoltarea sanatoasa este datorata respectarii constante a valorilor in care credem

  • profesionalism
  • atitudine pozitiva
  • seriozitate
  • implicare

Cateva informatii despre AMS Group

Un scurt istoric

2012

APRILIE

Bucuresti, Romania

Infiintarea AMS Rent-a-Car

AMS Rent-a-Car este o companie romaneasca care a fost infiintata pentru a oferi servicii de inchirieri masini de inalta calitate. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem masini in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national pentru perioade mai mari de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi.

Infiintarea AMS Lease

AMS Lease a fost conceput din dorinta de a extinde serviciile de inchirieri masini pe termen mai lung. Astfel, am vrut sa ajungem in punctul in care externalizarea completa a flotei cu toate riscurile a devenit din ce in ce mai simpla, de la riscurile financiare la cele de operare.

2015

IANUARIE

Bucuresti, Romania

2019

Septembrie

Bucuresti, Romania

Infiintare AMS Fleet Management

AMS Fleet Management este cel mai nou serviciu oferit de AMS Group. Prin acesta, oferim servicii de externalizarea flotei de autoturisme in regim B2B. In acest moment avem peste 500 de autoturisme in gestiune.

Rebranding AMS Lease

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi redefineasca si intareasca brandul, exprimand mai bine valorile pe care doreste sa le aplice si propage.

Brandbook, brand design si imagine create de Alexandru Neculae.

2021

AUGUST

Bucuresti, Romania

2022

Ianuarie

Timisoara-Bucuresti, Romania

Refacere Website AMS Group

La finalul anului 2021, AMS Group a ales sa isi consolideze prezenta online, reunind serviciile de inchiriere auto AMS Rent a Car si cele de leasing operational AMS Lease. Astfel, noul website amsgroup.ro ofera o experienta noua clientilor noi si vechi, respectand brandul, misiunea si valoriloe companiei. Acest website, impreuna cu functionalitatile si designul personalizate, au fost realizate de APEX Digital.

Informatii esentiale

Folositi linkurile de mai jos pentru a ajunge rapid la cateva dintre informatiile esentiale de care ati putea avea nevoie.

Cateva dintre marcile masinilor pe care le inchiriem sau oferim spre leasing operational

Intotdeauna ne orientam spre calitate, siguranta si confort pentru a putea oferi cele mai bune servicii de inchierere masini si leasing operational.